Επιστροφές Προϊόντων

Παρόλο που είμαστε βέβαιοι ότι απολαμβάνετε τα υπέροχα καλλυντικά RODINIA που μόλις παραλάβατε, έχετε σε κάθε περίπτωση το δικαίωμα να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, χωρίς την υποχρέωση να μας ανακοινώσετε τους λόγους της επιστροφής, μέσα σε 7 εργάσιμες μέρες από την στιγμή της παραλαβής. Σ’ αυτήν την περίπτωση χρεώνεστε μόνο το κόστος της επιστροφής των προιόντων.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να γίνει δεκτή η επιστροφή σας είναι:

1. Τα προϊόντα να βρίσκονται στην ίδια άριστη κατάσταση ,όπως τα παραλάβατε, χωρίς να είναι αποσφραγισμένα ή παραβιασμένα, πόσο μάλλον χρησιμοποιημένα.Σε τέτοια περίπτωση παραβίασης ή καταστροφής του προϊόντος η επιστροφή δεν θα γίνεται δεκτή.
2. Η επιστροφή να συνοδεύεται από την απόδειξη ή σε περίπτωση έκδοσης τιμολογίου ,από δελτίο αποστολής.
3. Η επιστροφή να γίνεται σε κατάλληλη συσκευασία (όχι φάκελλο)
4.Η επιστροφή να γίνεται με εταιρεία ταχυμεταφορών και όχι ταχυδρομείο για λόγους ταχύτητας.

Είναι σημαντικό τη στιγμή που παραλαμβάνετε την παραγγελία σας να την ελέγχετε προσεκτικά ,ώστε να αποφευχθούν τυχόν λάθη π.χ διαφορετικό προϊόν από αυτό που ζητήσατε.
Επίσης πρέπει να βεβαιώνεστε για την άθικτη κατάσταση των προϊόντων που έχετε στα χέρια σας και ανυπομονείτε να δοκιμάσετε !

Αν παρόλα αυτά, επιμένετε να μας επιστρέψετε κάποιο προϊόν, παρακαλούμε επικοινωνήστε πρώτα μαζί μας στο e-mail μας rodinianatural@gmail.com
Στη συνέχεια αποστέλλετε τα προϊόντα στην διεύθυνση Λ. Παύλου Φύσσα 42 Κερατσίνι, Τ.Κ 18757 Ελλάδα

Η επιστροφή των χρημάτων σας θα γίνει μέσα σε 5 εργάσιμες μέρες από την ημερομηνία που εμείς θα παραλάβουμε τα προϊόντα και ανάλογα με τον τρόπο που εσείς πληρώσατε την παραγγελία σας.
Δηλαδή αν πληρώσατε με αντικαταβολή ή κατάθεση, θα πιστωθεί ο τραπεζικός σας λογαριασμός ,
Αν πληρώσατε μέσω πιστωτικής κάρτας, θα πιστωθούν τα χρήματα στην κάρτα σας.